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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Cerrados; Embrapa Clima Temperado.
Data corrente:  20/07/1995
Data da última atualização:  15/06/2000
Autoria:  FORTES, J. F.
Título:  Characterization of selected phytophthora species by two-dimensional gel electrophoresis and pathogenicity toward roots tock-scion tissue.
Ano de publicação:  1979
Fonte/Imprenta:  [West Lafayette]: Purdue University, 1979.
Páginas:  88p.
Idioma:  Inglês
Notas:  Ph.D. Thesis.
Conteúdo:  The relative pathogenicity of 31 isolates of 8 phytophthora species was determined by measuring lesion lengths produced on 5 rootstocks and 7 scion cultivars. All species were shown to be pathogenic to all rootstocks and scion varieties tested. Thirty out of the 31 isolates were pathogenic to all rootstocks, whille 28 out the 31 isolates were pathogenic to all scion varieties tested. Analysis of variance showed significant differences among species and specie isolates in their pathogenicity toward rootstock and scion tissue. Significant differences in susceptibility of rootstock and scion tissue were also noted. Protein extracts of four isolates of two phytophthora species were analyzed by two-dimensional gel electrophoresis. Results showed reproducibility of protein patterns for individual isolates. Analysis of the protein patterns of isolates permitted distinction between species of P. cactorum and P. palmivora, as well as between isolates within species.
Palavras-Chave:  Grafiting.
Thesagro:  Eletroforese; Enxerto; Fungo; Patogenicidade; Phytophthora; Porta Enxerto.
Thesaurus Nal:  electrophoresis; fungi; pathogenicity; rootstocks; scions.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Cerrados (CPAC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CPAC16531 - 1ADDTS - --T046/79FORT046/79
CPACT4716 - 1ADDTS - --005011979.00501
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Caprinos e Ovinos.
Data corrente:  04/09/2013
Data da última atualização:  20/05/2022
Tipo da produção científica:  Artigo em Anais de Congresso
Autoria:  OLIVEIRA, M. C.; CERESER, N. D.; SOUZA, V. de; VOLOSKI, L. S.
Afiliação:  MÔNICA COSTA OLIVEIRA, Pós-graduanda - Universidade Estadual Paulista Júlio de Mesquita Filho (UNESP) - Jaboticabal, SP.; NATACHA DEBONI CERESER, Universidade Federal de Pelotas, Pelotas, RS; VIVIANE DE SOUZA, CNPC; LIÉGE SCHÜTZ VOLOSKI, Pós-graduação -Universidade Federal de Pelotas, Pelotas, RS.
Título:  Avaliação microbiológica de queijo Minas Frescal de produção artesanal e risco de veiculação de patógenos.
Ano de publicação:  2013
Fonte/Imprenta:  Higiene Alimentar, v. 27, n. 218/219, p. 2741-2744, mar./abr. 2013.
Idioma:  Português
Notas:  Edição dos resumos do VI Congresso Latinoamericano e XII Congresso Brasileiro de Higienistas de Alimentos, II Encontro Nacional de Vigilância das Zoonoses, IV Encontro do Sistema Brasileiro de Inspeção de Produtos de Origem Animal, Gramado, abr. 2013.
Conteúdo:  [Microbiological evaluation in Handmade Minas Frescal cheese and risk of transmission pathogens].
Palavras-Chave:  Cheese; Coliformes fecais; Contaminação fecal; Microorganismo; Produção artesanal; Produto derivado de leite; Psicrotrofico; Queijo artesanal; Queijo minas frescal.
Thesagro:  Coliforme; Higiene de alimento; Microbiologia de alimento.
Thesaurus NAL:  Coliform bacteria; Food contamination.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/89072/1/AAC-Avaliacao-microbiologica.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPC27481 - 1UPCAA - DD
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